BDU məzunu Harvard Universitetində “ASAN” xidmətlə bağlı dissertasiya müdafiə etdi

22/06/2016

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və beynəlxalq hüquq fakültəsinin 2011-ci il məzunu Əlikram İsayev "2007-2015-ci illər Azərbaycan gənclərinin xarici ölkələrdə təhsili üzrə Dövlət Proqramı" xətti ilə Harvard Universitetinin C.Kennedi məktəbi, İctimai-Siyasət fakültəsinin magistr pilləsinə daxil olub və bu il həmin universiteti müvəffəqiyyətlə bitirən ən gənc azərbaycanlı tələbə adını qazanıb. “ASAN” xidmətin fəaliyyəti haqqında dissertasiya müdafiə edən Ə.İsayev təqdimat zamanı xidmətin cəmiyyətə faydalılığı və şəffaflığı haqqında məlumat verib. Xidmətin fəaliyyəti ilə yaxından tanış olan amerikalı alimlər onu yeni model kimi dərsliklərə əlavə etməyi təklif ediblər. Təqdimatdan sonra həm Harvard, həm də Massaçusets ştatının digər universitetlərinin professorları innovativ xidmət modeli kimi “ASAN” modelindən öz mühazirələrində geniş istifadə ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 iyun 2016-cı il.

BDU-nun kollektivi Ümummilli Lider Heydər Əliyevin məzarını ziyarət edib

12 dekabr tarixi ölkəmizdə müstəqil Azərbaycan dövlətinin memarı və qurucusu, xalqımızın Ümummilli Lideri Heydər Əliyevin anım günü kimi qeyd olunur
12/12/2019

BDU-da Ulu Öndər Heydər Əliyevin irsinə həsr olunan silsilə mühazirələr dinləniləcək