BDU nümayəndə heyəti Anhui Universitetinin 90 illik yubileyində

21/09/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Uzaq Şərq dilləri və ədəbiyyatı kafedrasının müdiri, BDU nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun Azərbaycan tərəfindən direktoru, professor Oqtay Cəlilbəyli və BDU nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun Çin Xalq Respublikası tərəfindən direktoru, xanım Luo Xiaozhi Anhui Universitetində işgüzar səfərdə olubar.

Səfər zamanı nümayəndə heyəti Anhui Universitetinin 90 illik yubiley tədbirlərində iştirak edərək, BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov və universitet kollektivi adından Anhui Universitetini təbrik edib, onlara təhsildə, elmdə yüksək nəticələr əldə etməyi arzulayıblar.

Səfər zamanı professor Oqtay Cəlilbəyli Anhui Universitetində Azərbaycan Tədqiqatları Mərkəzinin yaradılması ilə əlaqədar Beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq şöbəsinin müdiri ilə danışıqlar apararaq, müqavələnin şərtlərini müzakirə ediblər. Cari ilin oktyabr ayında BDU-nun rektoru, akademik  Abel Məhərrəmovun Anhui Universitetinə səfəri zamanı Azərbaycan Tədqiqatları Mərkəzinin açılışı planlaşdırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 sentyabr 2018-ci il.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib