BDU nümayəndə heyəti Ankarada olub

03/07/2015

Avrasiya Təhsil Araşdırmaları jurnalının (EJER) və Hacettepe Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə  Ankarada  2-ci Avrasiya Təhsil Araşdırmaları Konfransı keçirilib. Təhsildə İnnovasiya və Professionallıq adlanan konfransda Bakı Dövlət Universitetinin  sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin pedaqogika kafedrasının əməkdaşları - professor L.Qasımova, dosentlər - N.İmamverdiyeva, K.Qəhrəmanova, A.Bayramova, O.Qafarova, sosiologiya kafedrasının dosent əvəzi Y.Əliyeva məruzə ilə çıxış ediblər.

Konfransda Qərbi Şotlandiya Universiteti və Təhsil Məktəbinin araşdırma direktoru professor Rovena Murray və professor J.A.Banksın mühazirələri dinlənilib. BDU-nun professor-müəllim heyəti aparılan müzakirələrdə iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 iyul 2015-ci il.

BDU-nun professoru beynəlxalq vebinarda çıxış edib

16/04/2021

BDU-da “Kitabxanaşünaslığın fəlsəfi amilləri” mövzusunda elmi seminar

16/04/2021