BDU İnternet məkanında liderliyini davam etdirir

09/01/2014

Bakı Dövlət Universiteti ali məktəblərin online cədvəlində birinci olub. Monitorinq ölkənin aparıcı universitetləri arasında aparılıb. BDU iki şirkətin apardığı monitorinqin nəticələrinə görə məlumatların online mediada operativ yayımlanmasına görə reytinq cədvəlində yüksək göstərici ilə birinci olub. Media Consulting & Servicesin və Nettrendsin apardığı monitorinqlərdə BDU cədvələ başçılıq edib. Belə ki, Media Consulting & Servicesin 2013-cü ilin dekabr ayının monitorinqi nəticəsində universitetlər haqqında dərc olunan məlumatların statistikasına BDU 28%, Nettrendsin apardığı monitorinqdə isə 36%-lə öncüllüyünü qoruyub.

Məlumatlarda Azərbaycanın internet məkanı, sosial mediası, gündəlik qəzetləri və TV kanallarında hansı universitet haqqında nə qədər məlumat getdiyi və nə qədər adının çəkildiyi qeyd olunub. Ümumi saya görə ən öndə BDU gedir. Hər ay ölkənin 20 aparıcı ali məktəbləri arasında aparılan bu monitorinqə artıq ikinci dəfədir ki, Bakı Dövlət Universiteti liderlik edir.

Mətbuat və İnformasiya Şöbəsi, 09 yanvar  2014-cü il.

Görkəmli alim, yazıçı və pedaqoq Mir Cəlal Paşayevin anadan olmasından 116 il ötür

26/04/2024

BDU-da “Ulu Öndər Heydər Əliyev Azərbaycanın ekoloji siyasətinin banisidir” adlı tədbir keçirilib

25/04/2024