Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU “QS World University Rankings” ən yaxşı universitetlər reytinqində

27/06/2018

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) QS Quasquarelli Symonds təqdiqat mərkəzi tərəfindən tərtib edilən QS World University Rankings ən yaxşı universitetlərin reytinqində  yer alıb.

1000 ən yaxşıları özündə birləşdirən builki reytinqə BDU Azərbaycan Universitetləri arasında yer almış yeganə universitetdir.

Qeyd edək ki, bu ilki reytinqə Massaçusets Texnologiya İnstitutu  (MİT) rəhbərlik edir. İlk üçlüyə Stanfard və Harvard Universitetləri daxil olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 iyun 2018-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb