Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU “QS World University Rankings” ən yaxşı universitetlər reytinqində

27/06/2018

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) QS Quasquarelli Symonds təqdiqat mərkəzi tərəfindən tərtib edilən QS World University Rankings ən yaxşı universitetlərin reytinqində  yer alıb.

1000 ən yaxşıları özündə birləşdirən builki reytinqə BDU Azərbaycan Universitetləri arasında yer almış yeganə universitetdir.

Qeyd edək ki, bu ilki reytinqə Massaçusets Texnologiya İnstitutu  (MİT) rəhbərlik edir. İlk üçlüyə Stanfard və Harvard Universitetləri daxil olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 iyun 2018-ci il.

Təhsil Nazirliyinin İnsan Resursları Mərkəzi müəllimlərin işə qəbulu ilə bağlı seminar keçirib

14/12/2018

BDU Tədris Metodiki Şurası beş illik hesabat təqdim edib