BDU rektoru ikinci dəfə “ilin rektoru” seçildi

02/12/2016

Qafqazın ən böyük təhsil facebook səhifəsi olan 145 minlik "Azərbaycan Universitetləri"ndə “ilin rektoru” sosial tələbə sorğusu başa çatıb. Səsvermənin ilkin mərhələsində 54 rektordan 5 rektor müəyyən olunub və sorğuda ilk yeri Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov tutub. Səhifənin rəhbəri Zöhrab Süleymanın verdiyi məluata görə, BDU rektoru 4900 səslə qalib olub. Finalçılar isə UNEC rektoru Ədalət Muradov, ADPU rektoru Cəfər Cəfərov, Odlar Yurdu Universitetinin rektoru Əhməd Vəliyev və Dövlət İdarəçilik Akademiyasının rektoru Urxan Ələkbərov olub. İndiyədək baş tutmuş digər yarışmada ADA Universitetinin rektoru Hafiz Paşayev, BANM rektoru Elmar Qasımov və ADAU rektoru İbrahim Cəfərov tələbələrin böyük dəstəyini qazanıblar.

Artıq beşinci dəfədir keçirilən sorğunun ilk qalibi də akademik Abel Məhərrəmov olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 dekabr 2016-cı il.

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

23/07/2019

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər