Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU rektorunun müşaviri, professor İsmayıl Əliyev Beynəlxalq elmi-praktik konfransda

08/10/2018

Azərbaycan Milli Kitabxanasının 95 illiyi ilə əlaqədar “Milli Kitabxanalarda innovasiyalar - dəyişikliklərin əsası və inkişafın istiqaməti kimi” adlı Beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçirilib. Konfransda 12 ölkənin 15 nümayəndəsi iştirak edib. Çıxış edənlər Milli Kitabxananın tarixi, fəaliyyət istiqamətləri haqqında danışıblar. Bakı Dövlət Universiteti rektorunun müşaviri, professor İsmayıl  Əliyev  çıxış edərək konfrans iştirakçılarını rektor, akademik Abel Məhərrəmovun adından təbrik edib, konfransın işinə uğurlar arzulayıb. Konfransda, eyni zamanda, universitetin Kitabxanaçılıq-informasya  fakültəsinin  dekanı,  dosent  Azad Qurbanov, kafedra müdirləri - professor Xəlil İsmayılov  və  dosent Nadir İsmayılov  iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 oktyabr 2018-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.