Şərqşünaslıq fakültəsinin tələbəsi Küveyt Universitetindən sertifikatla qayıdıb

16/10/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Şərqşünaslıq fakültəsinin Regionşünaslıq (ərəb ölkələri üzrə) ixtisasının IV kurs tələbəsi Bilal Səfərov Küveyt Universitetində bir illik təhsilini başa çatdırıb. 2016-2017 tədris ili üçün elan etdiyi bir illik təhsil qrantının qalibi olan Bilal Səfərov Küveyt Universitetində təhsil alıb. O, təhsil aldığı müddətdə Azərbaycan Respublikasının həmin ölkədəki səfirliyi ilə mütəmadi əlaqə saxlayıb və diplomatik korpusun keçirdiyi tədbirlərdə iştirak edib. Kursu əla qiymətlərlə bitirən Bilal Səfərov sertifikatla təltif olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 oktyabr 2017-ci il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir