BDU SABAH qruplarının tələbələri ADA-da olublar

12/12/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya müəllimliyi ixtisasında təhsil alan SABAH qrupları IV kurs tələbələri BDU-nun dosenti Mətanət Musayevanın rəhbərliyi ilə ADA universitetində olublar.

Səfər “İqtisadi coğrafiyanın nəzəri əsasları” fənninin daha dərindən mənimsənilməsi, ADA universitetində magistratura təhsili proqramı ilə tanışlıq və gələcək əməkdaşlıq məqsədi ilə təşkil olunub.

Səfər çərçivəsində ADA universitetinin müəllimi Anar Əliyev tələbələrə “Urban” adlı mühazirə oxuyub, onların suallarınıcavablandırıb.

Tələbələr həmçinin ADA universitetinin kitabxanasına baş çəkib, asudə vaxtın səmərəli keçirilməsi üçün yaradılan şəraitləyaxından tanış olublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 12 dekabr 2018-ci il.

Görkəmli alim, yazıçı və pedaqoq Mir Cəlal Paşayevin anadan olmasından 116 il ötür

26/04/2024

XİN-in mətbuat katibi Ayxan Hacızadə BDU-nun Jurnalistika fakültəsində qonaq olub

26/04/2024