BDU sosial xidmətlər sahəsində beynəlxalq konfransın sərgisində təmsil olunur

07/09/2023

Əmək və Əhalinin Sosial Müdafiəsi Nazirliyinin tabeliyindəki DOST Agentliyinin təşəbbüsü ilə Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 100, habelə DOST Agentliyinin yaradılmasının 5 illiyi münasibətilə “DOST 2023: çevik, innovativ və davamlı xidmətlərin göstərilməsi üçün vahid platforma” adlı beynəlxalq konfrans keçirilir. Konfrans çərçivəsində təşkil edilən sərgidə Bakı Dövlət Universiteti (BDU) də təmsil olunur.

Konfrans iştirakçıları tədbir zamanı sərgi ilə tanış olublar. Sərgidə BDU-nun Sosial iş kafedrasının əməkdaşlarının dərslik və dərs vəsaitləri, BDU-nun Tədqiqat, İnkişaf və İnnovasiyalar üzrə Mükəmməllik Mərkəzinin əməkdaşı, doktorant Orxan Güləhmədovun eşitmə və görmə məhdudiyətli insanlar üçün ixtira etdiyi texniki qurğu, eləcə də BDU-nun fəaliyyətini əks etdirən broşur və bukletlər nümayiş etdirilib. Həmçinin sərgidə iştirakçılara BDU-da təhsil və karyera imkanları, Universitetin elmi-tədqiqat yönümlü və sosial layihələri haqqında ətraflı məlumat verilib.

BDU-nun təmsil olunduğu stend konfrans iştirakçılarında böyük maraq doğurub.

BDU-da Respublika elmi konfransı: “Qlobal iqlim dəyişikliyi və Azərbaycanın müasir ekosistemi”

17/05/2024

BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə “Ədibin evi”ndə “Füzuli və Mir Cəlalın yaradıcılığı” adlı tədbir keçirilib

17/05/2024