BDU tarixçiləri Əlimərdan Topçubaşovun 150 illiyini qeyd etdilər

29/05/2013

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tarix fakültəsində görkəmli ictimai-siyasi xadim Əlimərdan Topçubaşovun 150 illiyinə həsr olunmuş elmi seminar keçiirilib. Tədbiri giriş sözü ilə Tarix fakültəsinin dekanı dosent Azad Rzayev açıb.
Sonra iki məruzə dinlənilib. Azərbaycan tarixi kafedrasının dosenti Ələmdar Şahverdiyev " Əlimərdan Topçubaşovun ictimai-siyasi və diplomatik fəaliyyəti haqqında" adlı məruzə edib. Daha sonra birinci kurs magistrı Nigar Hüseynzadə "Ümumrusiya Müsəlmanlar qurultayları və Əlimərdan Topçubaşov" mövzusunda çıxış edib. Natiqlər tələbələrin Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin banilərindən biri olan, Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti Parlamentinin sədri Əlimərdan Topçubaşov haqqında suallarını cavablandırıblar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 29 may 2013-cü il.

BDU-da icbari tibbi sığorta ilə bağlı təqdimat keçirilib

BDU-da İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyinin Marketinq və İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Aynurə Əhmədova Universitetin müəllim və tələbələri qarşısında təqdimatla çıxış edib
27/02/2020

Tələbələrə “ActInSpace” yarışması haqqında məlumat verilib