Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU Tədris Metodiki Şurası beş illik hesabat təqdim edib

13/12/2018

Bakı Dövlət Universiteti Tədris Metodiki Şurasının qurumun Rəyasət Heyəti üzvlərinin iştirakı ilə 2013-2018-ci illəri əhatə edən hesabatı dinlənilib. Universitetin Tədris Metodiki Şurasının sədri, akademik Vasif Babazadə son beş ildə görülən işlər barədə məlumat verib. Şuranın fəaliyyətini dörd istiqamətdə təqdim edən akademikin sözlərindən məlum olub ki, Şura tədrisin təşkili, keyfiyyət və monitorinq, nəşriyyat hüququ, anket sorğusu və fakültə Tədris Metodiki şuralarının fəaliyyəti ilə bağlı araşdırma aparıb. Sonra Keyfiyyətin təminatı, monitorinq və qiymətləmdirmə şöbəsinin müdiri, dosent Vaqif Qasımovun hesabatla bağlı fikirləri dinlənilib. Tədbir Rəyasət Heyəti üzvlərinin çıxışları və müzakirələrlə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 13 dekabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində imtahanlar ictimai nəzarət altında keçirilir

Bakı Dövlət Universiteti rektorluğu yanında İctimai Nəzarət və Məsləhət Şurasının üzvləri, millət vəkilləri, təhsil ekspertləri, qeyri-hökumət təşkilatları, Kütləvi İnformasiya Vasitələri nümayəndələri, valideynlər və ictimaiyyət nümayəndələrinin iştirakı ilə 2018/2019-ci tədris ilinin payız semestrinin imtahan sessiyasında imtahanlara baxış keçirilib
16/01/2019

Professor Məhəmmədəli Ramazanov "Azərbaycan Respublikası Qabaqcıl Təhsil İşçisi" döş nişanı ilə təltif edilib