BDU THİK idarə heyətinə üzv qəbulu elan edir

17/10/2024

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) 2024/2025-ci tədris ili üzrə idarə heyətinə üzv qəbulu elan edir.

THİK BDU-nun aparıcı gənclər təşkilatlarındandır. Təşkilat əsasən təhsilalanların hüquqlarının qorunması, onların Universitetin ictimai həyatında, mədəni-kütləvi tədbirlərdə aktiv iştirakının təmin edilməsi, tələbələrin sosial problemlərinin həlli, təhsil şəraitinin yaxşılaşdırılması, təhsilsalanlar arasında maarifləndirmə işinin aparılması, respublika və beynəlxalq müsabiqələrdə, olimpiadalarda, sərgilərdə, festivallarda istedadlı və yaradıcı tələbələrin iştirakının təmin edilməsi, tələbələr arasında zərərli vərdişlərə qarşı profilaktik tədbirlərin həyata keçirilməsi, tələbələrin iştirakı ilə mədəni-kütləvi tədbirlərin keçirilməsi və s. istiqamətində fəaliyyət göstərir.

Son müraciət tarixi: 25.10.2024

QEYDİYYAT

BDU-nun Tələbə Elmi-Texniki Yaradıcılıq Mərkəzi “Data Science” təliminə qeydiyyat elan edir

23/10/2024