BDU THİK-nin genişləndirilmiş iclası

24/09/2013

2013-2014-ci tədris ili başlaması münasibətilə Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi yeni tədris ilində həyata keçiriləcək işləri müzakirə etmək, qarşıda duran hədəfləri müəyyənləşdirmək məqsədi ilə Komitənin genişləndirilmiş iclasını keçirib. İclasda çıxış edən sədr Daşqın Qənbərov Komitənin ötən ilki fəaliyyətini yüksək qiymətləndirərək sözügedən fəaliyyəti daha da genişləndirmək haqqında danışıb:  “Biz ötən il ən önəmli tədbirləri həyata keçirdik, çox mühüm layihələrə imza atdıq. Hesab edirəm bu ilki fəaliyyətimizlə daha böyük nailiyyətlər qazanaraq öz uğurlarımızı qalın hərflərlə yazmalıyıq. Bunun üçün isə hər bir Komitə üzvü öz üzərinə düşən məsuliyyəti dərindən dərk etməli ona tapşırılan işə yalnız uğur qazanmaq məqsədi ilə start verməlidir!”

Daha sonra  D.Qənbərov məzun olmuş fakültə sədrlərinin yerinə yeni tələbələri seçmək üçün seçkilər keçirilməsi və 1-ci kurs tələbələri ilə görüşlərin müəyyən olunması ilə bağlı müvafiq tapşırıqlar verib.

Tədbir sonda iştirakçıların maraqlı müzakirələri ilə sona çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 sentyabr 2013-cü il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib