BDU Tələbə Elmi Cəmiyyətinin saytı yaradılacaq

26/11/2018

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) növbəti iclası keçirilib. Universitet TEC-in sədri, dosent Vaqif Qasımov onun fəaliyyəti, o cümlədən fakültələrdən təqdim edilmiş hesabatlar barədə məlumat verib. Sonra fakültə TEC sədrlərinin -  Vəfa İsgəndərova (Jurnalistika), Əlimusa İbrahimov (Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat),  Leyli Kərimova (Ekologiya və torpaqşünaslıq) və Nazim İmamverdiyevin (Geologiya) çıxışları dinlənilib. Çıxışlar və təkliflər  ətrafında müzakirələr aparıldıqdan sonra Tələbə Elmi Cəmiyyətlərinin işinin stimullaşdırılması, TEC-in saytının yaradılması qərara alınıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 noyabr 2018-ci il.

BDU əməkdaşları Neftçalada Beynəlxalq Biomüxtəliflik Gününə həsr edilmiş tədbirdə

23/05/2024

BDU-nun doktorantı Avstriyada COST proqramı çərçivəsində keçirilən konfransda məruzə edib

23/05/2024