BDU tələbələri İlaxır çərşənbədə “Yallı” getdilər

19/03/2019

Bakı Dövlət Universitetinin həyətində İlaxır çərşənbə münasibətilə tədbir keçirilib.

Hava şəraitindən asılı olmayaraq, universitetin müəllim və tələbə heyəti bayram tədbirinə böyük coşqu ilə qatılıblar.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Elçin Babayev kollektivi təbrik edib, xoşbəxtlik və firavan həyat arzulayıb.

Ərəb filologiyası kafedrasının müdiri, akademik Vasim Məmmədəliyev Novruzun yenilik, təravət, dost və ülfət bayramı olduğunu qeyd edərək təbriklərini çatdırıb.

Yaşlı, orta və cavan nəslin nümayəndələrinin iştirakı ilə möhtəşəm Novruz tonqalı alovlandırılıb və tədbir tələbələrin tonqal ətrafında dövrə vuraraq “Yallı” rəqsini ifa etmələri ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasya şöbəsi, 19 mart 2019-cu il.

KİV-də yayımlananlar

BDU-da Nəsiminin 650 illik yubileyinə həsr olunmuş respublika elmi konfransı keçirilib

06/12/2019

BDU ilə Çinin Şimal-Şərqi Neft Universiteti arasında əməkdaşlıq əlaqələri müzakirə edilib