BDU tələbələri üçün “ARB 24” telekanalında iş imkanı

21/02/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika fakültəsinin magistrləri, IV kursda və qiyabi təhsil alan tələbələri üçün “ARB 24 NewsLab" təlim proqramı başlayır.

3 aylıq təlimlər xəbər hazırlanması, nitq mədəniyyəti, görüntü və videomontaj istiqamətlərini əhatə edəcək.
Təlim proqramını uğurla başa vuranların azı 50 faizi “ARB 24” telekanalında işlə təmin olunacaq.
Müraciət etmək istəyənlər martın 1-dək arb24news@arbtv.az ünvanına CV göndərə bilərlər.
Qeyd edək ki, “ARB 24 NewsLab" təlim proqramı BDU ilə “ARB 24” telekanalı arasında 2022-ci il aprelin 29-da imzalanmış əməkdaşlıq müqaviləsi çərçivəsində həyata keçirilir.

BDU-da “Ulu Öndər Heydər Əliyev Azərbaycanın ekoloji siyasətinin banisidir” adlı tədbir keçirilib

25/04/2024

BDU-nun Filologiya fakültəsində tanınmış yazıçı-jurnalist Varis Yolçuyevlə görüş

25/04/2024