Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU tələbələri qan veriblər

12/11/2011

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən 30 saylı şəhər poliklinikasında Konstitusiya gününə həsr olunmuş qanvermə aksiyası keçirilib. Poliklinikanın baş həkimi Tamilla Əliyevanın sözlərinə görə, donorlardan qan almaq üçün Qanköçürmə İnstitutunun həkimləri dəvət olunub. Təşəbbüskarları Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyev, Mülki hüquq kafedrasının müdiri, professor Məhəbbət Dəmirçiyeva olan qanvermə aksiyasında fakültənin 50 tələbə və müəllimi iştirak edib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 12 noyabr, 2011-ci il

Çexiyanın Karlova Universitetinin əməkdaşları BDU-da tədqiqat aparırlar

Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında səmərəli əməkdaşlıq əlaqələri davam edir
21/03/2019