Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU tələbələri təltif olundu

26/12/2017

Gənclər və İdman Nazirliyinin dəstəyi və Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqının (ATGTİ) təşkilatçılığı ilə keçirilən “İlin tələbəsi” müsabiqəsinin qalibləri mükafatlandırılıb. Bakı Biznes Mərkəzində keçirilən mükafatlandırma mərasimində çıxış edən ATGTİ-nin sədri, Milli Məclisin deputatı Şahin İsmayılov il ərzində təşkilatın reallaşdırdığı layihələrdən danışıb. Sonra Gənclər və idman nazirinin müavini İntiqam Babayev,Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun icraçı direktoru Fərhad Hacıyev,Prezident Administrasiyasının əməkdaşı Kənan Firdovsioğlu çıxışlarında gənclər təşkilatlarının, o cümlədən tələbə gənclər təşkilatlarının, tələbələrin ölkəmizin ictimai-siyasi həyatında fəallığından danışıb, il ərzində gənclərlə bağlı bir sıra mühüm layihələrin reallaşdırıldığını diqqətə çatdırıb. Sonra mükafatlandırma mərasimi olub.

Mükafatlanma mərasimində BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının sədr müavini, Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin 4-cü kurs tələbəsi Leyla Kazımova “2017-ci il ərzində Tələbə Gənclər Təşkilatında göstərdiyi uğurlu fəaliyyətə görə” diplomu ilə təltif olunub.

Cari ildə “İctimai və elmi fəaliyyətinə görə” fərqlənən Bakı Dövlət Universitetinin Fizika fakültəsinin 4-cü kurs tələbəsi Ləman Cavadova “İlin tələbəsi” nominasiyası üzrə qalib elan olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 dekabr 2017-ci il.

TRT Bakı nümayəndəliyinin rəhbəri "Beynəlxalq Jurnalistika Məktəbi"ndə olub

"Beynəlxalq Jurnalistika Məktəbi"nin növbəti təlimi keçirilib
19/04/2018

BDU-da Riyaziyyat üzrə bilik yarışının ikinci və final mərhələsi başa çatıb