Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU tələbələri XİN-in mətbuat katibi ilə görüşüblər

07/12/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin müəllimi Nərgiz Vəliyevanın təşəbbüsü ilə II kurs tələbələri Xarici İşlər Nazirliyində olublar. Belə ki, “Azərbaycan Respublikasının milli təhlükəsizliyinin əsasları” fənninin “Xarici təhlükəsizlik strategiyası” seminarı XİN mətbuat katibi Leyla Abdullayevanın iştirakı ilə keçirilib. L.Abdullayeva xarici siyasətin əsas prioritetləri, geosiyasi mənzərədə Azərbaycan müstəvisi, ikitərəfli və çoxtərəfli diplomatiya, XİN-in diasporlarla əlaqəsi və qarşılıqlı fəaliyyəti, Azərbaycan-Ermənistan münaqişəsi və digər mövzular ətrafında fikirlərini bölüşüb. Daha sonra mətbuat katibi tələbələrin çoxsaylı suallarını cavablandırıb.
Görüş çərçivəsində tələbələr XİN-in muzeyi ilə yaxından tanış olublar.
Qeyd edək ki, bu ilin oktyabrında Azərbaycan Xarici İşlər Nazirliyinin mətbuat xidmətinin rəhbəri vəzifəsinə təyin edilən L.Abdullayeva BDU-nun məzunu olub.
Leyla Abdullayeva Xarici İşlər Naziriyində 2002-ci ildən çalışır. O, XİN-in mərkəzi aparatında müxtəlif idarələrdə, Azərbaycan Respublikasının NATO yanında Nümayəndəliyində və ölkəmizin Belçika Krallığındakı Səfirliyi və Avropa İttifaqı yanında Nümayəndəliyində diplomatik vəzifələr daşıyıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 dekabr 2018-ci il.

BDU-da Tvinninq layihəsinin rəhbərləri ilə görüş keçirilib

BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini Firudin Qurbanov “Azərbaycanda ali təhsilin gücləndirilməsinə dəstək” Tvinninq layihəsinin rəhbərləri olan Fransa, Litva və Latviyadan olan ekspertlərlə görüşüb
21/02/2019

Türkiyə-Azərbaycan parlamentlərarası dostluq qrupunun nümayəndələri ilə BDU-da görüş keçirilib