BDU tələbələrini Quba və Xızıya yola saldı

07/07/2014

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin 17 fakültəsi üzrə istehsalat təcrübəsinə start verilib. Tələbələr təhsil aldıqları fakültələriin profilinə uyğun olaraq orta məktəblərə, universitetin nəzdindəki “Gənc istedadlar” liseyinə, Elmlər Akademiyasının nəzdindəki müxtəlif institutlara, İqtisadi istehsalat mərkəzinə, zavodlara, media qurumlarına, rayon və şəhər məhkəmələrinə , hüquq mühafizə orqanlarına və s. göndərilib.

Eyni zamanda Filologiya, Tarix,  Biologiya, Ekologiya və torpaqşünaslıq, Geologiya, Coğrafiya fakültələrinin 1000-dək tələbəsi prorektorların və fakültə dekanlarının rəhbərliyi altında təcrübə rəhbərləri ilə birlikdə bu gün avtobuslarla universitetin Qubada yerləşən Tədris, təcrübə və istirahət mərkəzinə, o cümlədən Xızıda yerləşən Altıağacdakı Tədris təcrübə bazasına yola salınıblar.

Təcrübə 4 avqust 2014-cü il tarixində başa çatacaq.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 07 iyul 2014-cu il.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!