BDU tələbələrini təcrübəyə yolladı

08/07/2016

Bakı Dövlət Universiteti tələbələrinin istehsalat təcrübəsi başlayıb. Tələbələr təhsil aldıqları fakültələrin profilinə uyğun olan müəssisələrə göndəriliblər.

Universitetin Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, professor Aydın Kazımzadə tələbələrlə görüşərək, təcrübə prosesi ərzində uğurlu nəticələr göstərməyi tövsiyə edib və onlara uğurlar arzulayıb.

Sonra tələbələr prorektorların və fakültə dekanlarının rəhbərliyi altında təcrübə rəhbərləri ilə birlikdə avtobuslarla universitetin Qubada yerləşən Tədris, təcrübə və istirahət mərkəzinə yola salınıblar.

Qeyd edək ki, təcrübə fakültələr üzrə mərhələli şəkildə davam etdiriləcək.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 iyul 2016-cı il.

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi 2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə şagird qəbulu elan edir

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi  2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə  şagird qəbulu elan edir

BDU alimləri “HORİZON 2020” üzrə beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

06/07/2020