BDU tələbəsi "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsinin qalibi olub

27/12/2019

Azərbaycan Respublikasının Gənclər və İdman Nazirliyi, Nəqliyyat, Rabitə və Yüksək Texnologiyalar Nazirliyi, Təhsil Nazirliyi, AZ.TV-nin təşkilatçılığı "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsinin qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib.
Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsinin II kurs tələbəsi və universitetin Tələbə Gənclər Təşkilatının İdarə Heyətinin üzvü Kəmalə Məmmədova "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsində iştirak edib. O, 9-cu mövsümü 2-ci oyunun qalibi kimi mükafatlandırılıb.
Qeyd edək ki, Kəmalə Məmmədova 9-cu mövsümün I mərhələsində I yerin qalibi olub.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb