BDU tələbəsi "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsinin qalibi olub

27/12/2019

Azərbaycan Respublikasının Gənclər və İdman Nazirliyi, Nəqliyyat, Rabitə və Yüksək Texnologiyalar Nazirliyi, Təhsil Nazirliyi, AZ.TV-nin təşkilatçılığı "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsinin qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib.
Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsinin II kurs tələbəsi və universitetin Tələbə Gənclər Təşkilatının İdarə Heyətinin üzvü Kəmalə Məmmədova "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsində iştirak edib. O, 9-cu mövsümü 2-ci oyunun qalibi kimi mükafatlandırılıb.
Qeyd edək ki, Kəmalə Məmmədova 9-cu mövsümün I mərhələsində I yerin qalibi olub.

BDU Elmi Kitabxanasının oxucuları üçün “EBSCO Discovery Service”in xidmətlərindən ödənişsiz istifadə imkanı

16/07/2024

BDU-da hibrid nanonaqillərin sintezi, tədqiqi və tətbiqi üzrə tədqiqatlar davam edir

15/07/2024