Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU tələbələri təltif olunub

02/02/2018

2 fevral - Azərbaycan Gəncləri Günü münasibətilə “Buta Palas”da təntənəli mərasim keçirilib. Tədbirdə Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyevin Sərəncamı ilə bir qrup gəncə Prezident mükafatları təqdim olunub.  "2017-ci ildə gənclər siyasəti sahəsində uğurlu fəaliyyətə görə 2 fevral - Azərbaycan gənclər günü münasibətilə" Gənclər və İdman naziri Azad Rəhimov tərəfindən bir qrup gənc də təltif olunub.  Təltif olunanlar arasında Bakı Dövlət Universiteti Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi, Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Ləman Qurbanova və həmin fakültənin tələbəsi Sabir Rüstəmov  da var.  Tələbələrimizi təbrik edirik.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 fevral 2017-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018