Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU tələbələri təltif olunub

02/02/2018

2 fevral - Azərbaycan Gəncləri Günü münasibətilə “Buta Palas”da təntənəli mərasim keçirilib. Tədbirdə Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyevin Sərəncamı ilə bir qrup gəncə Prezident mükafatları təqdim olunub.  "2017-ci ildə gənclər siyasəti sahəsində uğurlu fəaliyyətə görə 2 fevral - Azərbaycan gənclər günü münasibətilə" Gənclər və İdman naziri Azad Rəhimov tərəfindən bir qrup gənc də təltif olunub.  Təltif olunanlar arasında Bakı Dövlət Universiteti Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi, Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Ləman Qurbanova və həmin fakültənin tələbəsi Sabir Rüstəmov  da var.  Tələbələrimizi təbrik edirik.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 fevral 2017-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

19/10/2018

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

BDU-da "Beynəlxalq elmi jurnallarda nəşrlərə dair əsas tələblər" adlı təlim keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi-Tədqiqat Hissəsinin təşkilatçılığı ilə  “BDU-Clarivate Analytic Şirkəti” əməkdaşlığı çərçivəsində növbəti təlim təşkil olunub.
18/10/2018