BDU Ukrayna, Tacikistan, İordaniya və Braziliya universitetləri ilə müqavilə imzaladı

03/10/2014

IV Bakı Beynəlxalq Humanitar Forumu çərçivəsində İnnovativ inkişafda fənlərarası inteqrasiyanın rolu mövzusunda dəyirmi masada Bakı Dövlət Universiteti Ukrayna  Prezidenti  yanında  Dövlət İdarəçiliyi Milli Akademiyası, İordaniya Universiteti, Tacikistan Milli Universiteti və Rio-de Janeyro Federal Universiteti ilə əməkdaşlıq müqavilələri və anlaşma memorandumları imzalayıb.

Müqavilələrə rektorlar –Abel Məhərrəmov, Yuri Kovbasyuk, Əxleyf əl-Taravnəh, Maxmayusuf İmanov və Karlos Antonio Levi da Konseysao imza atıblar.

Sənəd ixtisasartırma, professional təlim proqramlarının inkişafı və həyata keçirilməsi, çoxtərəfli  tədqiqat, elmi, praktiki  və tədris layihələrinin həyata keçirilməsi, dərslik, monoqrafiya və dərsliklərin birgə nəşri, tələbə, tədqiqatçı və doktorantların mübadiləsini, professor və müəllim heyətinin elmi sahədə ixtisaslarının artırılmasına qarşılıqlı yardımı və s. nəzərdə tutur.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 3 oktyabr 2014-cü il.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib