BDU və AMEA arasında memorandum

25/12/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universiteti və Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının İnformasiya Texnologiyaları İnstitutu arasında universitetin Hüquq fakültəsində yeni təsis ediləcək «İnformasiya hüququ» sahəsində magistratura təhsil pilləsində əməkdaşlıq haqqında Anlaşma Memorandumu imzalanıb. Memoranduma əsasən hər iki elm müəssisə BDU-nun Hüquq fakültəsində informasiya hüququ ixtisası üzrə magistratura pilləsində birgə proqramlar, mübadilələr, seminarlar, simpoziumlar, konfranslar və digər akademik təşəbbüslər yaradacaqlar.  Memorandumu rektor, akademik  Abel Məhərrəmov və AMEA İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun direktoru, AMEA-nın müxbir üzvü Rasim Əliquliyev imzalayıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 dekabr 2013-cü il.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər