BDU və Neapol Şərqşünaslıq Universiteti memorandum imzalayıblar

07/02/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Neapol Şərqşünaslıq Universitetinin prorektoru Cuseppe Çataldini və həmin universitetin professoru Mişel Bernardinini qəbul edib.

İtaliya elm və təhsil müəssisələri ilə əlaqələrin inkişaf etməyə hazır olduğunu qeyd edən rektor Abel Məhərrəmov, qonaqlara BDU-nun yaradılması tarixi haqqında, inkişaf mərhələləri və universitetin beynəlxalq əlaqələri barədə məlumat verib.
Görüşün sonunda BDU və Neapol Şərqşünaslıq Universiteti arasında Anlaşma Memorandumu imzalanıb. Sənəddə ikitərəfli simpoziumların, seminarların və konfransların keçirilməsi, qarşılıqlı maraq doğuran layihələrdə və proqramlarda iştirak, tələbə və professor-müəllim heyətinin mübadiləsi və sair məsələlər öz əksini tapıb.
Qonaqlar BDU-nun Şərqşünaslıq və Hüquq fakültələrində də görüşlər keçiriblər.

BDU-nun Mətbuat və İnformasiya Şöbəsi, 07 fevral 2013-cü il.

Material aşağıdakı yerli və xarici KİV-də də yayımlanıb: ucnoqta.az, oxucu.info, qafqazregion.az.

BDU-da əməkhaqları artırıldı

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib
23/10/2019

Bakı Mühəndislik Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyi qeyd olunub