BDU yenə birincidir

02/05/2014

“Media Consulting and Services” agentliyinin media monitorinq qrupu  01-30 Aprel 2014-cü il dövrü üzrə məlumatların hesabatına yekun vurub.
Media monitorinqin əhatəsinə daxil olan məlumatlar say, xarakter və məzmun üzrə təhlil olunub, sektorlar üzrə şirkətlərin media reytinqi hesablanıb.

Agentliyin Media monitorinq qrupu Televiziya, çap və on-line media daxil olmaqla 150-dən çox mənbəni izləyir. Şirkət hazırda 16 sektorun, o cümlədən Enerji-yanacaq, Telekommunikasiya, Bank, Sığorta, Otelçilik və Turizm, İnşaat, Ərzaq, Tibb, İçki, Avtomobil, Təhsil və sair sahələrin media monitorinqini aparır.

Aparıcı 6 sektor üzrə ilk beşlikdə mövqe tutan qurumları UNİVERSİTETLƏR sırasına Bakı Dövlət Universiteti başçılıq edir.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib