BDU Zagreb universiteti ilə Memorandum imzalayıb

30/10/2013

Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Xorvatiyanın Zagreb universitetinin rektoru Aleksa Byeliş ilə görüşüb. Universitet haqqında məlumat verən akademik Abel Məhərrəmov təhsil ocağının beynəlxalq əlaqələrindən, əməkdaşlıq etdiyi aparıcı universitetlərdən, tanınmış assosiyasiyalar və qurumlarla əlaqələrindən, beynəlxalq qrant layihələrində iştirakından danışıb. Aleksa Byeliş isə öz növbəsində BDU-da olmaqdan məmnunlugunu və əməkdaşlıqda maraqlı olduqlarını diqqətə çatdırıb. Qarşılıqlı maraq doğuran görüşün sonunda universitetlərarası beynəlxalq əlaqələrin inkişafı barədə Anlaşma Memorandumu imzalanıb. Memorandumda tədqiqatçı, aspirant və magistrantların mübadiləsi, birgə layihələr üzərində elmi araşdırmalar aparılması, alimlərin və müəllimlərin ixtisaslarını artırma məqsədi ilə təcrübə mübadiləsi, birgə seminar və konfransların təşkili, qarşılıqlı maraq doğuran layihə və proqramlarda birgə iştirak nəzərdə tutulur.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 30 oktyabr 2013-cü il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib