BDU İzmir Yüksək Texnoloji İnstitutu ilə müqavilə imzaladı

02/12/2013

Bu gün İzmir Yüksək Texnoloji İnstitutunun rektoru, professor, doktor Mustafa Güdenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub. Qonaqları qəbul edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov BDU haqqında onlara məlumat verib, universitetin beynəlxalq əlaqələrindən, o cümlədən Türkiyə universitetləri ilə əməkdaşlıqdan bəhs edib.

Görüşdə qarşılıqlı maraq doğuran məsələlər müzakirə edilib və rektorlar əməkdaşlıqda maraqlı olduqlarını diqqətə çatdırıblar.

Daha sonra Bakı Dövlət Universiteti və İzmir Yüksək Texnoloji İnstitutu arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb. Müqavilə tələbə-müəllim mübadiləsi, birgə elmi simpozium, seminar və konfransların təşkili, layihə və proqramlarda iştirak və s. digər məsələləri nəzərdə tutur. İmzalanma mərasimindən sonra çıxış edən rektorlar bu sənədin gələcəkdə təhsil və elmin, iki xalq arasındakı münasibətlərin daha da inkişafı baxımından əhəmiyyətli olacağını qeyd ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 2 dekabr 2013-cü il.

BDU-da Dövlət Vergi Xidmətinin Yay Təcrübə Proqramının təqdimatı olub

23/04/2024

BDU-da hibrid enerji sistemlərinə dair tədqiqatlar aparılır

23/04/2024