BDU-da “Dialoq” kitabının təqdimatı keçirilib

23/11/2017

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsində Jurnalistikanın nəzəriyyəsi və təcrübəsi kafedrasının dosenti Ayaz Musyaevin “Dialoq” kitabının təqdimatı keçirilib. Fakültənin professor-müəllim heyəti və tələbələrinin iştirak etdiyi tədbiri açan kafedra müdiri, professor Cahangir Məmmədli informasiya cəmiyyəti quruculuğunda elmin, təhsilin önəmindən danışıb, kitab haqqında məlumat verib.

Kitabın redaktoru dosent Mahmud Mahmudov, rəyçi professor Akif Rüstəmov, Beynəlxalq jurnalistika kafedrasının müdiri, professor Həmid Vəliyev, Jurnalistika fakültəsinin müəllimləri - Əli Hacıyev, Rəhilə Kəsəmənli, Zaur Babayev çıxışlarında kitabın əhəmiyyətindən danışıb, onu yüksək qiymətləndiriblər.

Sonda çıxış edən müəllif tədbirdə iştiraklarına, çıxışlara və təkliflərə görə qonaqlara təşəkkür edib, tələblərə kitabını  təqdim edib.

Qeyd edək ki, altı bölmədən ibarət  olan kitaba müəllifin müxtəlif illərdə dövri mətbuatda, eləcə də elektron saytlarda yer almış publisistik məqalələri, oçerkləri, resenziyaları, xatirələri, yumoristik yazıları və digər materialları daxil edilib. Kitab əsasən jurnalistika ixtisası üzrə təhsil alan tələbələr üçün nəzərdə tutulsa da, geniş oxucu kütlələri də bu nəşrdən istifadə də bilərlər.

journalism.bsu.edu.az

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

24/04/2024

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”