BDU-da “Viley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçirilib

18/10/2016

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Viley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçirilib.  Əvvəlcə BDU-nun Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, professor Aydın Kazımzadə çıxış edərək keçirilən seminarın əhəmiyyətindən bəhs edib.

“Viley” nəşriyyatının Türkiyə, Azərbaycan, Özbəkistan üzrə satış meneceri Duygu Pacalinın məruzəsindən sonra “Azərbaycan elmi dünya çapında”, “Azərbaycan elminə “Viley” tərəfindən baxış”, “Viley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları” kimi mövzular dinlənilib və əməkdaşlıq əlaqələrinin perspektivləri müzakirə edilib.  Sonda iştirakçıların sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 oktyabr 2016-cı il.

BDU Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb

BDU  Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb
21/09/2020

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi yeni tədris ilinə necə hazırlaşıb?

21/09/2020

BDU-nun müəllimi beynəlxalq konfransda iştirak edib