BDU-da aprel döyüşlərinə həsr olumuş “Biz qayıdacağıq” adlı tamaşa nümayiş etdirilib

04/04/2019

Bakı Dövlət Universitetində aprel döyüşlərinə həsr olumuş “Biz qayıdacağıq” adlı tamaşa nümayiş etdirilib. Çıxış edənlər bu formatda keçirilən tədbirlərin milli qəhrəmanlarımızın, vətən uğrunda canından keçən şəhidlərimizin xatirəsini anmaq və gənclərə vətənpərvərlik hissinin aşılanmasında oynadığı mühüm rolundan danışıblar.
Sonra ssenari müəllifi Jurnalistika fakültəsinin 1-ci kurs tələbəsi Ağarza Həsənquliyev olan “Biz qayıdacağıq” adlı tamaşa nümayiş olunub.
Qeyd edək ki, tamaşa universitetin Teatr Dərnəyinin təşkilatçılığı ilə hazırlanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 aprel 2019-cu il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir