Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da Avropa Şurası Bakı ofisinin nümayəndə heyəti ilə görüş

14/11/2017

Avropa Şurası Bakı ofisinin rəhbəri Zoltan Hernyeş və "Media azadlığı" layihəsinin rəhbəri Pərvanə Bayramova Bakı Dövlət Universitetində olub. Qonaqları qəbul edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov universitetin beynəlxalq əlaqələrindən, üzv olduğu assosiasiya və birliklərdəki fəaliyyətindən danışıb.Qəbula görə təşəkkür edən Zoltan Hernyeş Avropa Şurası Bakı Ofisinin layihələri və jurnalistika ilə bağlı çap edilən vəsaitlər barədə məlumat verib.Görüşdə birgə konfrans, seminarların keçirilməsi və qarşılıqlı maraq doğuran digər məsələlər müzakirə edilib.

Qeyd edək ki, görüşdə Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə, Sosial məsələlər, tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorektor, professor Sani Hacıyev, Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Jurnalistika fakültəsinin dekanı, dosent Vüqar Əliyev iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 noyabr 2017-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb