BDU-da Bakı King Sejong İnstitutu yaradılıb

27/08/2018

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində Bakı King Sejong İnstitutu yaradılıb. Bununla bağlı Koreya Respublikasının Kinq Sejonq İnstitutunun Fondu qərar qəbul edib.

Kinq Sejonq İnstitutu Koreya hökuməti tərəfindən 2005-ci ildə qurulub və dünyanın 50-dən artıq ölkəsində faliyyət göstərir. Əsas məqsədi koreya dilinin, mədəniyyətinin tədris edilməsi və yayılması, həmçinin müəllimlərin təhsil, informasiya xidməti ilə hərtərəfli inteqrasiya olunmalarına yardım etmək olan King Sejong İnstitutu Cənubi Qafqazda ilk dəfə olaraq Bakıda təsis edilib.

İnstitutun əməkdaşları koreyalı mütəxəssislərdir. Onlar eyni zamanda Şərqşünaslıq fakültəsində Koreya dili və ədəbiyyatının tədrisi prosesinə də cəlb olunacaqlar.

İnstitutda dərslərin sentyabr ayında başlaması nəzərdə tutulur.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 avqust 2018-ci il

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb