Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Batalyon” sənədli filminin təqimatı keçirilib

05/11/2018

Bakı Dövlət Univesitetində Azərbaycan kinosunun 120 illiyinə həsr olunmuş “Azərbaycan Kinosu Günləri” proqramı çərçivəsində “Batalyon” sənədli filminin təqdimatı keçirilib. Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilati dəstəyi ilə keçirilən tədbirdə çıxış edən THİK sədri dosent Daşqın Qənbərov qonaqları salamlayaraq adıçəkilən layihənin önəmindən bəhs edib.

Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət Nazirliyinin əməkdaşı Almaz Sultanzadə kinomuzun 120 illiyi ilə bağlı layihəyə dəstək olan bütün təhsil ocaqlarına təşəkkürünü bildirib.

Filmin rejissoru, Əməkdar incəsənət xadimi Nizami Abbas 1992-ci ildə yaranan Tərtər batalyonundan bəhs edən film barədə məlumat verib.

“Batalyon” sənədli filmi tamaşaçılar tərəfindən maraqla qarşılanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 noyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümünə hərs olunmuş tədbir keçirilib.
19/01/2019

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib - reportaj

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib
18/01/2019