BDU-da Beynəlxalq Əlaqələr üzrə mütəxəssislərin toplantısı keçirilib

12/05/2012

Bakı Dövlət və Qafqaz Universitetlərinin təşəbbüsü ilə 12 aprel 2012-ci il tarixində Qafqaz Universitetində Azərbaycanın qabaqcıl ali təhsil müəssisələrinin Beynəlxalq Əlaqələr üzrə heyətlərinin toplantısı keçirilib. Görüşün davamı 1 may 2012-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycanın ali təhsil müəssisələrin beynəlxalq əlaqələr şöbələrinin nümayəndələrinin iştirakı ilə davam edib. Açılışı BDU-nun Beynəlxalq Əlaqələr və Əməkdaşlıq üzrə prorektoru, dosent Şəlalə Məmmədova edib. O, universitetlərin birgə fəaliyyətinin faydalı olduğunu vurğulayıb. Bundan əlavə, görüşdə bir sıra məsələlər müzakirə olunub və növbəti görüşün 2012-ci ilin iyun ayında Müəllimlər İnstitutunda keçirilməsi qərara alınıb.

Elmira İsmayılova,
Beynəlxalq Proqramlar üzrə baş mütəxəssis

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-nun 100 illik yubileyi münasibətilə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə başlanan mədəni-kütləvi tədbirlər çərçivəsində universitetdə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019