BDU-da Bilik Gününə həsr olunmuş kitab sərgisi

14/09/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Elmi Kitabxanası tərəfindən “15 sentyabr - Bilik Günü” adlı kitab sərgisi hazırlanıb. Sərgidə Azərbaycanın təhsil sistemi, təhsil tarixi, təhsilin inkişaf strategiyası və s. mövzularda 40-a yaxın kitab nümayiş olunur.

Sərgidə BDU-nun tarixi inkişaf yolundan, ölkəmizdə ali təhsil sisteminin qurulmasında və elmin tərəqqisində oynadığı müstəsna rolundan bəhs edən “Bakı Dövlət Universiteti – 100 ilin elm və təhsil məbədi”, “Bakı Dövlət Universiteti – elmi fəaliyyət və uğurlar” adlı nəşrlər də nümayiş edilir.

BDU əməkdaşları Neftçalada Beynəlxalq Biomüxtəliflik Gününə həsr edilmiş tədbirdə

23/05/2024

BDU-nun doktorantı Avstriyada COST proqramı çərçivəsində keçirilən konfransda məruzə edib

23/05/2024