BDU-da BP-nin universitetlərlə əlaqələr üzrə məsləhətçisinin çıxışı

15/02/2010

BETİ şöbəsinin 13.02.2010 tarixli iclasında BP-nin universitetlərlə əlaqələr üzrə məsləhətçisi Nigar Məmmədova və Leyla Abbasova iştirak etmişdirlər. Onlar BP-nin 2010-cu ildə elan etdiyi yeni proqram haqqında məlumat təqdim etdilər. Proqramda Universitetin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, Mexanika riyaziyyat, Fizika, Geologiya, Sosial elmlər və psixologiya fakültələrinin tələbələri iştirak edə bilər.

PREZENTASİYA

FOTO

Koronovirus tətilləri

Bu dünyada Universitet-müəllim-tələbə birliyini heç bir qüvvə ayıra bilməz