BDU-da dil təlimləri davam edir

17/09/2021

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatının nəzdində fəaliyyət göstərən “Conversation club”un alman dili üzrə növbəti təlimi keçirilib. Təlimçi Filologiya fakültəsinin IV kurs tələbəsi Murad Məmmədov alman dilinin leksik, fonetik və qrammatik xüsusiyyətləri və alman dilinin lüğət tərkibi haqqında təlim iştirakçılarına məlumat verilib. Daha sonra təlimçi tələbələrin mövzu ilə  bağlı suallarını cavablandırıb.

Qeyd edək ki, təlimlər həftədə iki dəfə olmaqla müxtəlif dillər üzrə davamlı şəkildə həyata keçirilir.

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub

22/04/2024