BDU-da “Düşüncə və davranış: paradoks” adlı seminar keçirilib

16/05/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və Psixologiya fakültəsində “Düşüncə və davranış: paradoks” adlı seminar keçirilib.

Seminar Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi və Sosial elmlər və Psixologiya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) “Psixologiya” klublarının birgə təşkilatçılığı baş tutub.

TEC-in elmi rəhbəri, psixologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Rəşid Cabbarov  seminar barədə məlumat verib. Seminar  I kurs psixologiya ixtisası üzrə təhsil alan tələbələr - Günay Ələsgərova, Türkan Məmmədli və Fəridə Qəhrəmanlı tərəfindən davam etdirilib. Düşüncələrdən doğan xarakterik model kimi təfəkkür, dəyişdirilmiş düşüncə, bütöv (total) davranış, paradoksal düşüncə, davranış dəyişikliyi paradoksu və digər mövzularda çıxışlar dinlənilib. Sonda tələbələrin sualları  cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 may 2018-ci il.

BDU Elmi Kitabxanasının oxucuları üçün “EBSCO Discovery Service”in xidmətlərindən ödənişsiz istifadə imkanı

16/07/2024

BDU-da hibrid nanonaqillərin sintezi, tədqiqi və tətbiqi üzrə tədqiqatlar davam edir

15/07/2024