Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Düşüncə və davranış: paradoks” adlı seminar keçirilib

16/05/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və Psixologiya fakültəsində “Düşüncə və davranış: paradoks” adlı seminar keçirilib.

Seminar Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi və Sosial elmlər və Psixologiya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) “Psixologiya” klublarının birgə təşkilatçılığı baş tutub.

TEC-in elmi rəhbəri, psixologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Rəşid Cabbarov  seminar barədə məlumat verib. Seminar  I kurs psixologiya ixtisası üzrə təhsil alan tələbələr - Günay Ələsgərova, Türkan Məmmədli və Fəridə Qəhrəmanlı tərəfindən davam etdirilib. Düşüncələrdən doğan xarakterik model kimi təfəkkür, dəyişdirilmiş düşüncə, bütöv (total) davranış, paradoksal düşüncə, davranış dəyişikliyi paradoksu və digər mövzularda çıxışlar dinlənilib. Sonda tələbələrin sualları  cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 may 2018-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

19/10/2018

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

BDU-da "Beynəlxalq elmi jurnallarda nəşrlərə dair əsas tələblər" adlı təlim keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi-Tədqiqat Hissəsinin təşkilatçılığı ilə  “BDU-Clarivate Analytic Şirkəti” əməkdaşlığı çərçivəsində növbəti təlim təşkil olunub.
18/10/2018