Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Düşüncə və davranış: paradoks” adlı seminar keçirilib

16/05/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və Psixologiya fakültəsində “Düşüncə və davranış: paradoks” adlı seminar keçirilib.

Seminar Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi və Sosial elmlər və Psixologiya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) “Psixologiya” klublarının birgə təşkilatçılığı baş tutub.

TEC-in elmi rəhbəri, psixologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Rəşid Cabbarov  seminar barədə məlumat verib. Seminar  I kurs psixologiya ixtisası üzrə təhsil alan tələbələr - Günay Ələsgərova, Türkan Məmmədli və Fəridə Qəhrəmanlı tərəfindən davam etdirilib. Düşüncələrdən doğan xarakterik model kimi təfəkkür, dəyişdirilmiş düşüncə, bütöv (total) davranış, paradoksal düşüncə, davranış dəyişikliyi paradoksu və digər mövzularda çıxışlar dinlənilib. Sonda tələbələrin sualları  cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 may 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018