BDU-da “Elm haqqında Azərbaycan Respublikasının qanun layihəsi” müzakirə edilib

30/04/2013

BDU-da “Elm haqqında Azərbaycan Respublikasının qanun layihəsi” müzakirə edilib. Müzakirədə Elm və innovasiyalar üzrə prorektor professo|r Aydın Kazımzadə, Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor professor İradə Əliyeva,Tədris-Metodiki Şurasının sədri, AMEA-nın muxbir üzvü, professor Vasif Babazadə, fakültə dekanları və təcrübəli elm və təhsil nümayəndələri iştirak edib.

Müzakirə zamanı qanunun müəyyən bəndləri üzrə iradlar, habelə, qanunda nəzərə tutulmayan bəzi məsələlər barədə təklif və rəylər irəli sürülüb.

İclasda müzakirə olunan təklif və rəyləri ümumiləşdirərək Milli Məclisin Elm və Təhsil komissiyasına göndərilməsi qərara alınıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 30 aprel 2013-cü il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
22/10/2020