BDU-da futbol turnirinin təntənəli bağlanış mərasimi olub - VİDEO

01/05/2014

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Yasamal Rayon Yeni Azərbaycan Partiyası Gənclər Birliyinin təşkilatçılığı ilə ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan omlasının 91-ci ildönümü münasibətilə rayon idarə, müəssisə, təşkilat və universitetləri arasında keçirilən futbol turnirinin təntənəli bağlanış mərasimi olub. 1-ci yerin qalibi Aztelekom komandası olub. 2-ci yeri Bakı Metropoliteni, 3-cü yeri isə Bakı Dövlət Universitetinin komandası tutublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 may 2014-cü il.

BDU-da elmi seminar: “Azərbaycanda İqlim Dəyişikliyi üzrə Çərçivə Konvensiyasının perspektivləri”

18/03/2024

BDU-da “Kitabxanalar və elmi kommunikasiya mühiti” mövzusunda elmi seminar keçirilib

BDU-nun professoru Əsədulla Qurbanov vəfat edib