Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Həyatla oyun” tamaşasının təqdimatı keçirilib

01/03/2018

Bakı Dövlət Universitetində “Xaş-xaşın göz yaşı”  və ya “Həyatla oyun” tamaşasının təqdimatı keçirilib. Tədbiri giriş sözü ilə BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri İsmayıl Kərimov açaraq narkomaniyanin insan cəmiyyətinin mənəvi və əxlaqi dəyərlərinə ciddi zərbə vuran, insanların həyat və sağlamlığına böyük təhlükə yaradan əsas amillərdən biri olduğunu bildirib.

Narkomanlığa və Narkotik Vasitələrin Qanunsuz Dövriyyəsinə Qarşı Mübarizə üzrə Dövlət Komissiyası, Gənclər və İdman Nazirliyinin sifarişi ilə Arzu Soltanın qələmə aldığı, İntiqam Soltanın quruluş verdiyi tamaşada real həyatdan götürülmüş hadisələr əks olunub.

Gənclər və İdman Nazirliyinin nümayəndəsi Fərid Qurbanov, Narkomanlığa və Narkotik Vasitələrin Qanunsuz Dövriyyəsinə Qarşı Mübarizə üzrə Dövlət Komissiyasının İşçi Qrupu rəhbərinin müavini Vasif Quliyev, əsərin müəllifi Arzu Soltan və Bakı Uşaq Teatrının direktoru – bədii rəhbəri İntiqam Soltan çıxış edərək bildiriblər ki, tamaşanın nümayişi gəncləri narkomaniya haqqında məlumatlandırmaq və eləcə də maarifləndirmək funksiyası daşıyır.

Qeyd edək ki, “Xaş-xaşın göz yaşı” və ya “Həyatla oyun” tamaşası Avropa Şurasının  Pampidou Qrupu tərəfindən narkotiklərə qarşı mübarizədə gənclərin fəal iştirakı ilə həyata keçirilən innovativ layihə olaraq tanınıb və 80 layihə arasında ilk üçlüyə düşüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2018-ci il.

İnam və etimad ünvanı

İnam və etimad ünvanı 15 İyun 2018
20/06/2018

"Gənc istedadlar" liseyində "Son zəng"