BDU-da İlaxır çərşənbə qeyd olunub

15/03/2022

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) İlaxır çərşənbə qeyd olunub.
Universitetin həyətində bayram tonqalı qalanıb. BDU-nun rektoru Elçin Babayev tələbə və müəllimləri İlaxır çərşənbə münasibətilə təbrik edib, xalqımıza, dövlətimizə əmin-amanlıq, sülh arzulayıb. Rektor tələbələri Vətən üçün çalışmağa, yaxşı mütəxəssis olmağa səsləyib.
Tələbələr tonqal ətrafında rəqs edib, yallı gedib, rektorla xatirə şəkillər çəkdiriblər.
Daha sonra BDU-nun rektoru Elçin Babayev BDU-nun “Tələbə evi”ndə olub. “Tələbə evi”nin həyətində tonqal qalanıb, rektor tələbələri Novruz bayramı münasibətilə təbrik edib, onlara təhsillərində uğurlar arzulayıb.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib