BDU-da İlaxır çərşənbə qeyd olunub

15/03/2022

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) İlaxır çərşənbə qeyd olunub.
Universitetin həyətində bayram tonqalı qalanıb. BDU-nun rektoru Elçin Babayev tələbə və müəllimləri İlaxır çərşənbə münasibətilə təbrik edib, xalqımıza, dövlətimizə əmin-amanlıq, sülh arzulayıb. Rektor tələbələri Vətən üçün çalışmağa, yaxşı mütəxəssis olmağa səsləyib.
Tələbələr tonqal ətrafında rəqs edib, yallı gedib, rektorla xatirə şəkillər çəkdiriblər.
Daha sonra BDU-nun rektoru Elçin Babayev BDU-nun “Tələbə evi”ndə olub. “Tələbə evi”nin həyətində tonqal qalanıb, rektor tələbələri Novruz bayramı münasibətilə təbrik edib, onlara təhsillərində uğurlar arzulayıb.

21 fevral – Beynəlxalq Ana Dili Günüdür

21/02/2024

BDU-nun təsis etdiyi elmi jurnal BMT-nin AGRIS beynəlxalq bazasına daxil edilib

21/02/2024