BDU-da "Layihə yazılışı və idarə olunması" mövzusunda təlim keçirilib

17/12/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi üzrə könüllülərin təşkilatçılığı və Azərbaycan Milli QHT Forumu Könüllüləri İctimai Birliyinin tərəfdaşlığı ilə  "Layihə yazılışı və idarə olunması" mövzusunda təlim keçirilib.
Təlimdə BDU könüllülərinin sədri Nərmin Heydərova, BDU könüllülərinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi üzrə sədri Leyla İmaməliyeva  və MQF Könüllüləri Birliyinin sədri  Nərmin Kərimova iştirak edib.
Tədbirdə layihə nədir, necə yazılır, layihələrin qiymətləndirmə və hesabatlılığı və büdcəsi, gənclər siyasəti və layihələrin müraciət prosesi haqqında Nərmin Kərimova, Qərənfil Rəhmanova, Hatəm Həzizadə geniş məlumat verib.
Təlim sonunda istirakçılara sertifikatlar təqdim olunub.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər