BDU-da “Müstəqilliyimiz əbədidir” adlı kitab sərgisi

18/10/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Elmi Kitabxanasında dövlət müstəqilliyimizin bərpasının 32-ci ildönümü münasibətilə “Müstəqilliyimiz əbədidir” adlı kitab sərgisi təşkil olunub.

Sərgidə müstəqilliyimizin tarixini özündə əks etdirən nəşrlər, Azərbaycanı dünyaya tanıdan Ümummilli Lider Heydər Əliyevin müstəqilliyimiz uğrunda əvəzsiz xidmətlərindən, Azərbaycan Respublikasının Prezidenti olduğu dövrdəki fəaliyyətindən bəhs edən 50-yə yaxın kitab nümayiş olunur. Sərgilənən kitablar arasında Bakı Dövlət Universitetinin 2021-ci il nəşri olan “Azərbaycan Respublikasının tarixi” adlı 2 cildli kitab oxucuların böyük marağına səbəb olub.

Sərgi həftənin sonuna qədər ziyarətçilərin üzünə açıq olacaq.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib