BDU-da neyroelm haqqında seminar keçiriləcək – ELAN

21/12/2022

Dekabrın 26-da Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tədqiqat, İnkişaf və İnnovasiyalar üzrə Mükəmməllik Mərkəzi tərəfindən Azərbaycan Respublikasının Gənclər Fondunun “Gənclər arasında neyroelmin təbliğatı” layihəsi çərçivəsində seminar keçiriləcək.

Seminarda BDU rektorunun müşaviri, Türkiyənin Boğaziçi Universitetinin doktoranturasının məzunu Xalid Bayramlı “Neyrogenez (yeni neyronların yaranması) və neyronların miqrasiyası” mövzusunda çıxış edəcək. Tədqiqat, İnkişaf və İnnovasiyalar üzrə Mükəmməllik Mərkəzinin mütəxəssisi Abdul Etibaroğlu isə Azərbaycanda neyroelm üzrə ilk platforma olan “neyroelm.az”ı təqdim edəcək və bu sahə ilə bağlı ətraflı məlumat verəcək.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü