Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Nitqin elmi üslubu” fənni xarici tələbələrə uğurla tədris olunur

24/01/2018

BDU-nun Hazırlıq şöbəsində tədris olunan “Nitqin elmi üslubu” fənninin başlıca məqsədi əc­nəbi tələbələrdə ixtisasla əlaqədar nəzəri və praktik cəhətdən ilkin təsəvvürlər ya­ratmaq, onların nitqini inkişaf etdirmək, elmi dilin qanunauyğunluqlarının tələbələrin gələcək ixtisas profilinə uyğun materiallar əsasında öyrədil­məsidir. Əcnəbi tələbələrin “Nitqin elmi üslubu” fənnindən keçdikləri mövzular əsasında təqdimatlar hazırlaması artıq bir ənənəyə çevrilib. Bu günlərdə “Hüquq” ixtisası üzrə hazırlıq kursu keçən türkiyəli tələbələr Filologiya fakültəsi Azərbaycan dilçiliyi kafedrasının dosenti Reyhan Həbiblinin rəhbərliyi ilə ixtisas mövzuları əsasında müxtəlif təqdimatlar hazırlayaraq öz biliklərini uğurla nümayiş etdiriblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 yanvar 2018-ci il.

BDU-nun müəllimi Arzu Məmmədova 2017-ci ilin "Ən yaxşı rus dili və ədəbiyyatı müəllimi" seçilib

16/02/2018

Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın 2018-ci ildə ilk iclası keçirilib

14/02/2018