BDU-da "Novruz bayramı adətləri" müsabiqəsi keçirilir

18/03/2019

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (BDU THİK) fakültə Tələbə Həmkar Təşkilatları arasında "Novruz bayramı adətləri" adlı müsabiqə keçirir. 18-19 mart tarixlərində keçirilən müsabiqədə tələbələrin təqdimatında "Novruz bayramı adətləri" nümayiş etdirilir. Novruz bayramı adətlərini daha yaxşı, rəngarəng formada təqdim edən fakültələr qalib olacaqlar. İlk gündə "Ekologiya və torpaqşünaslıq", "Kimya", "Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat", "Jurnalistika", "Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika", "Kitabxanaçılıq və informasiya" fakültələrinin tələbələri bilik və bacarıqlarını nümayiş etdiriblər. Qaliblər Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (BDU THİK) tərəfindən pul mükafatı və hədiyyələrlə mükafatlandırılıcaqlar.

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

20/08/2019