BDU-da "Novruz bayramı adətləri" müsabiqəsi keçirilir

18/03/2019

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (BDU THİK) fakültə Tələbə Həmkar Təşkilatları arasında "Novruz bayramı adətləri" adlı müsabiqə keçirir. 18-19 mart tarixlərində keçirilən müsabiqədə tələbələrin təqdimatında "Novruz bayramı adətləri" nümayiş etdirilir. Novruz bayramı adətlərini daha yaxşı, rəngarəng formada təqdim edən fakültələr qalib olacaqlar. İlk gündə "Ekologiya və torpaqşünaslıq", "Kimya", "Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat", "Jurnalistika", "Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika", "Kitabxanaçılıq və informasiya" fakültələrinin tələbələri bilik və bacarıqlarını nümayiş etdiriblər. Qaliblər Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (BDU THİK) tərəfindən pul mükafatı və hədiyyələrlə mükafatlandırılıcaqlar.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib